<kbd id="xulmz"><dd id="xulmz"></dd></kbd>
  1. <dl id="xulmz"><small id="xulmz"><ul id="xulmz"></ul></small></dl>
    1. <sup id="xulmz"></sup>

    2. 城市:
      成考系統:

      立即報名

      成考書(shū)城

      成考大綱

      23考生群

      真題資料

      考前輔導

      所在位置:陜西成考網(wǎng) > 試題題庫 > 高升專(zhuān) > 2023年陜西成人高考高起點(diǎn)《英語(yǔ)》模擬試題及答案(1)

      2023年陜西成人高考高起點(diǎn)《英語(yǔ)》模擬試題及答案(1)

      作者:葉老師

        陜西省成人高考網(wǎng)為廣大考生提供每日最新資訊,今日話(huà)題:2023年陜西成人高考高起點(diǎn)《英語(yǔ)》模擬試題及答案(1),供考生參考練習。小編為大家整理了相關(guān)內容,希望可以幫助到大家。

       ?、? Phonetics (10 points)

        Directions:

        In each of the following groups of words, there are four underlined letter combinations marked A, B, C and D. Compare the underlined parts and identify the one that is different from the others in pronunciation. Mark your answer by blackening the corresponding letter on the Answer Sheet.

        1.A. club B. tomb C. comb D. climb

        2.A. food B. cool C. school D. flood

        3.A. town B. how C. down D. snow

        4.A. each B. peach C. break D. deal

        5.A. hear B. fear C. dear D. wear

        6.A. receive B. friend C. field D. piece

        7.A. question B. notion C. exception D. vocation

        8.A. exhaust B. exercise C. exam D. exact

        9.A. where B. what C. whose D. white

        10.A. switch B. hatch C. character D. match

       ?、? Vocabulary and Structure (40 points)

        Directions:

        There are 40 incomplete sentences in this section. For each sentence there are four choices marked A, B, C and D. Choose one answer that best completes the sentence and blacken the corresponding letter on the Answer Sheet.

        11. Today is Jenny’s wedding day. She _______ to Thomas.

        A. just has got married B. has just married

        C. was just married D. has just got married

        12. Every officer and every soldier _______ obey the rules.

        A. had to B. have to C. has to D. must have to

        13. Rarely _______ so difficult a problem.

        A. she could have faced with B. could have she faced with

        C. she could have been faced with D. could she have been faced with

        14. ______ a dog on the road, the car stopped.

        A. Having seen B. On seeing C. The driver seeing D. Seeing

        15. I asked my teacher _______.

        A. what courses should I take B. should I take what courses

        C. I should take what courses D. what courses I should take

        16. Comrade Li promised to help us and he said he would come ______.

        A. right away B. all at once C. all of a sudden D. all right

        17. There aren’t many pandas ________ in the world today.

        A. alive B. living C. lively D. lived

        18. Such electron tubes ________ in a radio set are also found in a TV set.

        A. that we use B. as we use C. as we use them D. that we use them

        19. It _______ to me that he was jealous.

        A. happened B. took C. occurred D. felt

        20. One of the requirements for a fire is that the material ______ to its burning temperature.

        A. were heated B. must be heated C. is heated D. be heated

        21. Please ______ me at the station on time.

        A. meeting B. to meet C. meet D. met

        22. _______ “hello”, he reached out his hand.

        A. Said B. Saying C. To say D. Say

        23. People are more _______ to spend money on goods with an attractive look than those without.

        A. attracted B. tempted C. persuaded D. tended

        24. It was ______ he saw the doctor coming out of the emergeney room with an expression as grave as a judge _______ he realized the seriousness of his wife’s illness.

        A. not until…that B. after…when C. until…then D. before…that

        25. Please telephone me half an hour _______.

        A. in charge B. in advance C. in time D. in front

        26. Both Mary and Ellen, as well as Jan, _______ studying Chinese History.

        A. are B. is C. are being D. is being

        27. I’d like to _______ him to you for the job. He is a very clever and industrious boy.

        A. refer B. suggest C. recommend D. propose

        28. It ______ that 200 people died and over 5,000 lost their shelters after the flood.

        A. reported B. reports C. has been reported D. has reported

        29. He was asked to speak louder ______ all the other students in the classroom could hear him.

        A. as B. so as to C. so that D. so as

        30. His report on the space exploration was really ________.

        A. exciting B. excited C. excitement D. excitedly

        31. Your chair needs _______.

        A. to repair B. repairing C. to repairing D. being repair

        32. I hate to see papers _______ in pencil.

        A. writing B. to write C. written D. write

        33. The job made her dependent _______ her husband.

        A. on B. from C. of D. to

        34. This is the second time she ______ improvement on that equipment.

        A. had made B. made C. is making D. has made

        35. He spoke so quickly that I did not ______ what he said.

        A. catch B. accept C. take D. listen

        36. _______determines a good meal varies from country to country.

        A. What B. That C. It D. Which

        37. As the journey was a long one, he took a friend with him for ________.

        A. pleasure B. entertainment C. company D. defence

        38. I suggest _______ for an outgoing this Sunday.

        A. us going B. we are going C. to go D. our going

        39. We’ve ______ sugar. Ask him to lend us some.

        A. run away with B. run down C. run off D. run out of

        40. It was in 1930 _______ he became a university student.

        A. when B. that C. which D. and

        41. I am very _______ to you for your help.

        A. grateful B. agreeable C. pleased D. thanks

        42. You _______ go now. It’s very late.

        A. had rather B. prefer to C. had better D. would rather

        43. If I were you, I would take it easy, _______ is no need to be nervous.

        A. it B. this C. there D. which

        44. Why not _______ me earlier?

        A. to tell B. tell C. telling D. told

        45. Joe’s handwriting is ________ Mary’s.

        A. more better B. as well as C. much better than D. more better than

        46. The experiment _______ the discovery of a cure for cancer.

        A. happened to B. led up C. resulted in D. set up

        47. To produce one pound of honey, a colony of bees must fly a distance _______ to twice around the world.

        A. similar B. equal C. compared D. corresponding

        48. I did not mean ____ anything, but those apples looked so good I couldn’t resist ___one.

        A. to eat…trying B. to eat…to trying C. eating…to try D. eating…to trying

        49. I had hardly sat down _______ he stepped in.

        A. when B. that C. until D. after

        50. In his time he enjoyed a reputation _______.

        A. as great as Mozart, if not greater than B. as great as, if not greater than, Mozart

        C. as great, if not greater, as Mozart D. greater, if not as great as Mozart

       ?、? Phonetics

        1.A 2.D 3.D 4.C 5.D 6.B 7.A 8.B 9.C 10.C

       ?、? Vocabulary and Structure

        11.D 12.C 13.D 14.C 15.D 16.A 17.A 18.B 19.C 20.D 21.C 22.B 23.B 24.A

        25.B 26.A 27.C 28.C 29.C 30.A 31.B 32.C 33.A 34.D 35.A 36.A 37.C 38.D

        39.D 40.B 41.A 42.C 43.C 44.B 45.C 46.C 47.B 48.A 49.A 50.B

        陜西成人高考考生如果對以上內容有其他問(wèn)題,可以點(diǎn)擊手機端下方、電腦端右側咨詢(xún)入口免費咨詢(xún)我們的專(zhuān)業(yè)老師,或者掃描二維碼加入百人考生交流群與志同道合的人交流學(xué)習!

        以上是關(guān)于“2023年陜西成人高考高起點(diǎn)《英語(yǔ)》模擬試題及答案(1)”的全部?jì)热?,想獲取更多關(guān)于陜西成人高考的相關(guān)資訊,如陜西成考報名時(shí)間、陜西專(zhuān)升本、成考報考條件、考試科目、陜西成考院校、成考專(zhuān)業(yè)等,敬請關(guān)注陜西省成人高考網(wǎng)。

      成考倒計時(shí)

      95

      立刻定制專(zhuān)屬提升方案

      獲取方案 OR 點(diǎn)我咨詢(xún) 點(diǎn)我關(guān)注 點(diǎn)我加群

      未經(jīng)授權不得轉載,如需轉載請注明出處。

      轉載請注明:文章轉載自 其它
      本文關(guān)鍵詞: 陜西成人高考試題  
      本文地址:http://www.entotalcontrol.com/show-1029-11795-1.html

      陜西成考網(wǎng)申明:

      (一)由于各方面情況的調整與變化本網(wǎng)提供的考試信息僅供參考,敬請以教育考試院及院校官方公布的正式信息為準。

      (二)本網(wǎng)注明信息來(lái)源為其他媒體的稿件均為轉載體,免費轉載出于非商業(yè)性學(xué)習目的,版權歸原作者所有。如有內容與版權問(wèn)題等請與本站聯(lián)系。聯(lián)系方式:郵件429504262@qq.com

      上一篇:2023陜西成人高考高起點(diǎn)語(yǔ)文試題及參考答案(1)

      下一篇:最后一頁(yè)

      課程相關(guān)圖片

      2022年成考VIP直播班

      講師:張老師、周老師、何老師、繆老師、雷老師、吳老師、楊老師

      特色:名師輔導3階段系統教學(xué),4項紙質(zhì)版配套資料贈送,實(shí)力考證

      立即報名 班級詳情>>
      新用戶(hù)注冊即送500培訓券。 注:1積分=1培訓券 立即注冊
      培訓券
      課程名稱(chēng) 課程 講師 查看課程
      2023年成考考前一個(gè)月備考規劃(下) 陳文 36課時(shí) 查看詳情
      2023年成考考前一個(gè)月備考規劃(上) 陳文 36課時(shí) 查看詳情
      2022成人高考終極通關(guān)視頻-高起專(zhuān)-專(zhuān)升本-高起本 陳老師 36課時(shí) 查看詳情
      2022年成人高考專(zhuān)升本《生態(tài)學(xué)基礎》考點(diǎn)分析 36課時(shí) 查看詳情
      2022年成人高考專(zhuān)升本《藝術(shù)概論》考點(diǎn)分析 36課時(shí) 查看詳情
      2022年成人高考專(zhuān)升本《民法》考情分析(2) 36課時(shí) 查看詳情
      2022年成人高考專(zhuān)升本《民法》考情分析(1) 36課時(shí) 查看詳情
      課程相關(guān)圖片

      2022年成考VIP直播班

      講師:張老師、周老師、何老師、繆老師、雷老師、吳老師、楊老師

      特色:名師輔導3階段系統教學(xué),4項紙質(zhì)版配套資料贈送,實(shí)力考證

      立即報名 班級詳情>>
      新用戶(hù)注冊即送500培訓券。 注:1積分=1培訓券 立即注冊
      培訓券
      課程名稱(chēng) 課程 講師 查看課程
      專(zhuān)升本(法學(xué)類(lèi))vip班 蔣老師 36課時(shí) 查看詳情
      專(zhuān)升本(vip)直播班 蔣老師 36課時(shí) 查看詳情
      專(zhuān)升本(教育類(lèi))vip班 蔣老師 36課時(shí) 查看詳情
      專(zhuān)升本(經(jīng)管類(lèi)、理工類(lèi))vip班 蔣老師 36課時(shí) 查看詳情
      專(zhuān)升本(醫學(xué)類(lèi))vip班 蔣老師 36課時(shí) 查看詳情
      專(zhuān)升本(藝術(shù)類(lèi))vip班 蔣老師 36課時(shí) 查看詳情
      專(zhuān)升本(農學(xué)類(lèi))vip班 蔣老師 36課時(shí) 查看詳情

      優(yōu)

      優(yōu)質(zhì)老師授課

      專(zhuān)

      專(zhuān)業(yè)教學(xué)體系

      高性?xún)r(jià)比課程

      7天保障暢學(xué)無(wú)憂(yōu)

      陜西成考網(wǎng)選課中心

      【成考課程學(xué)習中心】

      在線(xiàn)模擬答題 我的課程
      • 考生交流群

      • 微信公眾號

      掃一掃加入微信交流群

      與考生自由互動(dòng)、并且能直接與專(zhuān)業(yè)老師進(jìn)行交流、解答。

      免費領(lǐng)取說(shuō)明

      1、培訓券可兌換一門(mén)視頻課程。

      2、下載注冊APP即可獲得400培訓券,簽到、發(fā)帖討論也可獲取培訓券。

      3、鼓勵學(xué)習,在線(xiàn)學(xué)習也可積累培訓券。

      4、兌換的課程與購買(mǎi)的為相同課程。

      5、課程可在A(yíng)PP或者小程序進(jìn)行學(xué)習。

      陜西成人高考提升便捷服務(wù)

      【2024年陜西成考報名時(shí)間】

      距24年陜西成考網(wǎng)上報名:預計

      09/01/2024

      成績(jì)與錄取查詢(xún)入口
      2024年成考預報名入口

      【24年陜西成考預報名入口已開(kāi)通!】

      • 考生交流群

      • 微信公眾號

      掃一掃加入微信交流群

      與考生自由互動(dòng)、并且能直接與專(zhuān)業(yè)老師進(jìn)行交流、解答。

      成考論壇

      查看更多

      陜西考生在線(xiàn)服務(wù)

      專(zhuān)升本咨詢(xún)

      高起專(zhuān)/本咨詢(xún)

      學(xué)校專(zhuān)業(yè)咨詢(xún)

      考前輔導咨詢(xún)

      復習禮包領(lǐng)取

      報名入口

      掃碼立即關(guān)注公眾號

      掃碼立即加入交流群

      公眾號

      交流群

      回到頂部

      關(guān)閉

      關(guān)注公眾號

      服務(wù)時(shí)間08:00-24:00

      微信公眾號

      考生交流群

      免費課程/題庫

      微信掃一掃

      關(guān)閉